به گزارش قدس آنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک نوشت:
دکتر یوگنی آرازمستسف متخصص تغذیه روس اعلام کرد که افزایش یا کاهش تعریق مربوط به نوع غذاهایی است که فرد میخورد و همچنین برخی از مواد غذایی وجود دارند که بوی عرق را کاهش یا افزایش میدهند.
این متخصص در یک برنامه تلویزیونی تصریح کرد: باید در مصرف گوشت دقت کرد زیرا باعث افزایش ترشح عرق میشود.
او میگوید: گوشت یک ماده غذایی نسبتاً سنگین است. اگر فردی بیش از حد غذا بخورد و سپس به پیادهروی برود، منجر به افزایش تعریق میشود. همچنین میتواند قواعد خاصی را از نیتروژن را در جریان خون ایجاد کرده و بوی عرق را افزایش دهد.
به گفته آرازمستسف، میزان متوسط خوردن گوشت یک گرم در هر کیلوگرم وزن بدن است، بنابراین توصیه میشود هفتهای یک یا دو بار گوشت بخورید.
این متخصص با اشاره به اینکه فلفل حاوی کپسایسین است و بر روند متابولیسم تأثیر میگذارد، گفت: خوردن فلفل این روند را تسریع کرده و دمای بدن را افزایش میدهد در نتیجه روند تعریق نیز افزایش مییابد.
او میگوید: در هوای گرم میتوان از ادویههای گیاهی مختلفی مانند شوید خرد شده و نعناع که از شدت تعریق میکاهد استفاده کرد. نعناع ماده آرامبخشی است، زیرا حاوی روغنهای اساسی است که باعث آرامش سیستم عصبی میشود و همین امر به کاهش ترشح عرق میانجامد.
آرازمستسف میافزاید: انیسون خاصیت مشابه نعناع دارد و زردچوبه برای استفاده توصیه نمیشود، زیرا حاوی درصد بالایی از گوگرد است که بر بوی عرق تأثیر منفی میگذارد.
این متخصص تأکید کرد: مواد کافئیندار مانند قهوه و چای بوی عرق را تقویت میکنند، زیرا اثر کافئین مانند کپسایسین است؛ بنابراین بهتر است به خصوص در هوای گرم آب بنوشید.
او افزود: دانههای کدو تنبل حاوی روی هستند که باعث کاهش تولید عرق و بو میشود، اما این ماده سنگین و دارای درصد چربی بالایی است. یعنی خوردن بیش از حد این دانهها، میتواند باعث افزایش تعریق شود و بار دستگاه گوارش افزایش یابد؛ بنابراین، توصیه میشود که فقط ۲۰-۳۰ گرم از آنها را همزمان بخورید.
نظر شما